fbpx
Home » Ontwerpers » Waarom Passie voor Tuinen

Waarom Passie voor Tuinen

Kennis en communicatie
Onze tuinontwerpers hebben een hbo-opleiding op hun vakgebied afgerond. Dat betekent dat ze niet alleen kennis van zaken hebben, maar ook inzien hoe belangrijk goede communicatie is.

Altijd de blik vooruit
Waarom zou je als tuinarchitect altijd in je comfortzone willen blijven? Wij houden de trends goed bij en bezoeken de relevante vakbeurzen. Zodat we steeds weer vernieuwend bezig kunnen zijn.

Inlevingsvermogen
Wij vinden onze klanten minstens net zo interessant als hun tuinen. Met onze ervaring, mensenkennis en oprechte belangstelling kunnen we ons snel verplaatsen in mensen en hun wensen.

Totaalaanbod
Wat ons als tuinontwerpbureau extra aantrekkelijk maakt, is dat wij ook alle diensten op het gebied van tuinontwerp en -aanleg kunnen leveren. Dat vertaalt zich in meerdere voordelen:

– Eén aanspreekpunt voor het hele ‘tuintraject’, van ontwerp tot en met onderhoud.
– Gegarandeerde haalbaarheid, hoe complex en innovatief het tuinontwerp ook is.
– Budgetzekerheid, want direct vanaf de ontwerpfase heb je alle kosten helder in beeld.
– Korte doorlooptijden en continuïteit in de uitvoering, ook dankzij eigen logistiek.

Overzicht
Ondanks ons totaalaanbod zijn wij een compacte organisatie met korte lijnen. Dat is een bewuste keuze. Door niet te groot te worden, houden we al onze activiteiten scherp in beeld en kunnen we snel reageren op onverwachte omstandigheden.

Enthousiaste opdrachtgevers
Onze beste ambassadeurs zijn natuurlijk de mensen voor wie wij tuinontwerpen hebben mogen maken. Klik hier om te lezen wat zij over ons te zeggen hebben.

Enthousiaste opdrachtgevers