Beregeningssysteem

Zonder gesleep met tuinslangen en ook tijdens uw vakantie, wordt uw tuin optimaal voorzien van water met een prachtig groen gazon en sterke gezonde tuinplanten als resultaat. Dankzij onze aanleg en onderhoud van hoogwaardige tuin-beregeningsinstallaties kunt u jarenlang zorgeloos genieten van een mooie tuin.

Goede voorbereiding is ook hier het halve werk. Daarom maken we eerst een sproeiplan op basis van het tuinontwerp of kijken we naar de mogelijkheden in een reeds bestaande tuin. Afhankelijk van de benodigde hoeveelheid water wordt het aantal sproeiers bepaald. Daarvoor is het belangrijk om te weten voor welke waterbron wordt gekozen. Maakt u gebruik van de waterleiding of kiest u voor grond-of oppervlaktewater.

Door gebruik te maken van verschillende, vaak onzichtbaar aangebrachte sproeisystemen en druppelslangen krijgt elke plek in uw tuin de optimale hoeveelheid water.

In een offerte worden alle mogelijkheden met hun voor en nadelen met u besproken en kijken we samen naar de beste oplossing zodat u verzekerd bent van een perfect werkend systeem.